search-voice
Нічого не знайдено...

Сон мами під час і після вагітності

подушка для вагітних подушка для вагітних


Міцний та повноцінний сон майбутньої мами – гарантія здоров'я, що, між іншим, забезпечує гармонійний і своєчасний розвиток дитини.


Справжнє випробування для вагітної – пошук зручної пози для сну. Особливо складно в останні місяці вагітності. Тому ми турботливо радимо використовувати подушку для вагітних. Вони розроблені спеціально для вагітних – з урахуванням усіх фізіологічних потреб. Допомагають розслабитися, підтримати тіло, заснути й, звісно, відпочити.


Така подушка забезпечує ідеальну підтримку спини, ніг і живота, гарантуючи максимальний комфорт майбутньої чи новоспеченої мами. До речі, такі подушки будуть чарівним рятівником не тільки під час вагітності, а й під час грудного вигодовування. Саме тому до розробки та виробництва подушок увага та підхід дуже прискіпливі.


Подушки для вагітних
від Chicco – це:

  • ергономічна форма, яка з легкістю адаптується до усіх потреб на будь-якому етапі вагітності;
  • преміальна та гіпоалергенна бавовняна тканина, приємна й ніжна до тіла;
  • м'який наповнювач, стійкий до зношування, який не втрачає з часом форму;
  • легкість у догляді – можна прати вручну та в пральній машині.


Подушки Boppy Total Body, Boppy Wedge і Boppy розроблені у співпраці з провідними фізіотерапевтами в Дослідницькому центрі Chicco. Тому, без жодних сумнівів, обравши саме ці подушки, ви гарантовано отримаєте солодкий і здоровий сон.