search-voice
Нічого не знайдено...

Органічні суміші та каші британського бренду Kendamil!

Органічні суміші та каші британського бренду Kendamil Органічні суміші та каші британського бренду Kendamil

Грудне вигодовування є найкращим харчуванням для новонароджених малюків. Однак, коли такої можливості немає, важливо замінити його на максимально якісні, перевірені та корисні дитячі суміші.

Органічні суміші і каші британського бренду Kendamil - це бездоганна якість, неодноразово доведена нагородами та преміями:

  1. Переможець премії "Mother & Baby Awards" в номінації "Кращий продукт для годування з пляшечки" в 2021 році.
  2. Найвища нагорода "Grand gold" незалежної премії "Monde Selection" в галузі виробництва продуктів харчування у 2018 та 2021 роках.
  3. Нагорода Королеви Єлизавети II за підприємництво у сфері міжнародної торгівлі в 2020 році.

Суміші та каші Kendamil представляють собою збалансоване харчування як для введення прикорму (частковий перехід на суміші), так і для штучного вигодовування малюка (повного переходу на суміші та каші).

Переваги продукції Kendamil:

  • підходить для вегетаріанців;
  • у складі немає риб'ячого жиру, що гарантує відсутність рибних алергенів;
  • у складі немає пальмової олії, ГМО і сої, що забезпечує краще засвоєння кальцію і зменшення проблем з травленням у малюків;
  • містить омега-3 DHA, омега-6 ARA і пребіотики, позитивно впливають на розвиток мозку, функцій кишечника та імунний захист дитини;
  • всі каші виробляються на основі злаків, фруктів та ягід з додаванням вітамінів і мінералів;;
  • а також каші мають сертифікат EU Organic Bio, що гарантує використання продуктів органічного походження без штучних пестицидів, гербіцидів, стероїдів, хімікатів та агресивних металів.

Дитяче харчування Kendamil проводиться на заводі в місті Кендал, який знаходиться в Англійському Озерному краї (об'єкт Світової спадщини ЮНЕСКО). Всі інгредієнти, що використовуються у виробництві дитячого харчування, Kendamil закуповує у сімейних ферм з Камбрії, Сомерсета і Йоркшира.

З Kendamil піклуватися про здорове харчування малюків не тільки легко, але і корисно!