search-voice
Нічого не знайдено...

Безпека дитини – головний пріоритет Chicco

Безпека дитини – головний пріоритет Chicco Безпека дитини – головний пріоритет Chicco


Покупка автокрісла – це одна з найважливіших, яку роблять батьки. Бо це не тільки про зручність та комфорт, а й про безпеку. Саме тому дотримання всіх правил та міжнародних стандартів – основний пріоритет Chicco при створенні автокрісел. Все, що потрібно зробити батькам – вибрати те, яке ідеально підійде дитини і в цьому допоможемо саме ми.


Інноваційні новинки Kory Air Plus i-Size та Bi-Seat Air i-Size – те, на чому точно варто зупинити свою увагу:

  • лінія преміумкласу, яка виділяється винятковими технічними характеристиками, сучасним дизайном і високоякісними деталями;
  • відповідність найсучаснішим європейським вимогам безпеки ECE R129/03 (i-Size)*;
  • унікальна система ярликів Fit-Kit, що допомагає легко та швидко встановити автокрісло;
  • інноваційна 3D-сітка на спинці, яка пропускає в 6 разів більше повітря (порівняно зі стандартною тканиною) і забезпечує повітропроникність і комфорт**;
  • 5-точкові ремені безпеки з м'якими накладками;
  • регульована висота підголівника для адаптації автокрісла під зріст дитини;
  • легке встановлення в автомобілі завдяки кріпленню Isofix (для автокрісла Kory Air Plus i-Size потрібна база, яка купується окремо);
  • функція повороту, яка допомагає швидко та легко посадити вашу дитину в крісло;
  • перфорація в пластиковому корпусі забезпечують оптимальну вентиляцію, а сонцезахисний козирок захищає від ультрафіолету та надлишку світла;
  • знімний анатомічний вкладиш, рекомендований педіатрами*** для кращої фіксації голови та тіла новонародженого;
  • а ще, Bi-Seat Air i-Size має систему захисту від бокового удару, яку можна активувати однією рукою, і спеціальну систему з 5 рівнями нахилу сидіння у положеннях "проти напрямку руху" та "у напрямку руху".


У 2023 році автокрісло Chicco Bi-Seat Air i-Size отримало нагороду IF Design Award в галузі дизайну за ідеальне поєднання функціональності, комфорту та унікального стилю.


*ECE R129 (i-Size) – новий європейський стандарт безпеки для дитячих автокрісел, який замінить нині існуючий стандарт ECE R44. Стандарт ECE R129 (i-Size) зобов'язує тестувати автокрісла на бокову безпеку і використовувати при цьому інноваційні Q манекени, що мають більшу кількість датчиків. Стандарт ECE R129 (i-Size) має високі вимоги до виробників дитячих автокрісел і покликаний збільшити рівень безпеки дітей в автомобілі.

**Дослідження проведено шляхом порівняння значень повітропроникності стандартної тканини Chicco та сітки 3D Air Mesh відповідно до стандарту ISO 9237:1995.

***Дослідження проведено під керівництвом професора, директора педіатричного та материнського відділення лікарні Массімо Агості спільно з професором та керівником регіонального центру SIDS Луаною Носетті.