search-voice
Нічого не знайдено...

Оновлена лінійка антимоскітної косметики

Оновлена лінійка антимоскітної косметики Оновлена лінійка антимоскітної косметики

Щоб час, проведений на природі, приносив тільки радість та користь, обов'язково потрібно подбати про натуральний та ефективний захист від комарів та мошок.

Оновлену лінійку антимоскітної косметики, розроблену спеціально для малят з народження, з-поміж інших антимоскітних засобів відрізняє унікальний потрійний ефект:


  1. Захист завдяки ефірним оліям цитронели, евкаліпта лимонного та ніаулі, запах яких, як відомо, приємний для людей і абсолютно неприйнятний для москітів.
  2. Освіжаючий ефект завдяки екстракту ромашки і легким та нежирним текстурам.
  3. Зволоження завдяки бетаїну та екстракту опунції у складі – для ніжної та оксамитової шкіри.

Усі засоби з оновленої антимоскітної лінійки (захисний ролик, гель, крем та олівець після укусів):


  • вироблені в Італії;
  • дерматологічно протестовані педіатрами навіть на чутливій шкірі;
  • не містять хімікатів, парабенів, барвників, синтетичних ароматизаторів та спирту;
  • та містять до 97% натуральних інгредієнтів.

Захищатися від комарів та мошок потрібно не тільки тому, що укуси можуть свербіти та псувати настрій і сон усій родині, а й тому, що:


  • вони можуть викликати алергічні реакції, реагуючи на білок комахи, що потрапляє в шкіру. Більше того, у деяких людей розвивається такий небезпечний варіант алергії, як куліцидоз, що викликає головний біль, утруднене дихання, підвищену температуру;
  • спричиняють виникнення трансмісивних захворювань. У нашій країні шанси підчепити жовту лихоманку, гепатити В та С чи хворобу Лайма мінімальні, але вони все ж існують. Часто комарі та мошки переносять менінгіт, який може призвести до досить важких станів чи навіть смерті;
  • можуть стати причиною дирофіляріозу – серйозної паразитарної недуги, що переноситься звичайними комарами. У кров людини з кусанням потрапляють личинки мікрофілярії, яка розвивається до 30 днів і згодом перетворюється на гельмінта. 

Дбайте про свою безпеку завчасно і будьте здорові!