search-voice
Нічого не знайдено...

Фізіологічна антиколікова соска

Фізіологічна антиколікова соска Фізіологічна антиколікова соска

Смоктання материнських грудей є для малюка не тільки задоволенням першорядної фізіологічної потреби – це момент злиття з мамою, миті важливих емоційних відчуттів. Але в деяких випадках Вам доведеться продовжити годування дитини з пляшечки: наприклад, коли Ви змушені повернутися на роботу, але не хочете переривати годування грудним молоком, або коли Ваше маля переходить на ту стадію розвитку, коли його організм вимагає з'єднання грудного молока з питними кашками. У всіх вищеперелічених випадках дуже важливу роль відіграє вибір пляшечки та соски.

При виборі соски керуйтеся важливим фактором: соска повинна імітувати материнські груди та сосок. Фахівцями Науково-дослідного центру Chicco на базі клініки педіатрії була розроблена фізіологічна соска з протиїкотним клапаном, ідентична материнському соску, м'яка та еластична.


Фізіологічна антиколікова соска - це:

  • Натуральний матеріал (каучук) - клінічні дослідження показали, що під час смоктання дитиною грудей жіночий сосок витягується вдвічі. Натуральний каучук (латекс), з якого виготовлена соска є єдиним матеріалом, який може гарантувати подібну еластичність (повністю відтворювати властивість материнського соска).
  • Унікальні рельєфні кільця - спеціальні рельєфні кільця соски точно передають відчуття шорсткості материнського соска і також повністю відтворюють природну властивість соска (розтягуються під час смоктання), забезпечуючи дитині повне відчуття годування материнськими грудьми.
  • Широка основа соски - завдяки широкій основі соски становище губ дитини максимально наближене до природного стану при смоктанні грудей, що значно сприяє процесу годування.