search-voice
Нічого не знайдено...

Безпечні засоби для прання

средства для стирки средства для стирки

Піклуючись про ніжну шкіру та здоров’я малюка, варто обирати безпечні, дерматологічно протестовані та гіпоалергенні засоби для прання.

Безопасные средства для стирки

Чим особливі дитячі засоби для прання?

Дерматологічно протестовані засоби, рекомендовані для дітей з народження, не містять у своєму складі:

  • хлоровмісні компоненти та фосфати, які зменшують жорсткість води, а також відповідають за піноутворення та білизну тканини;
  • нікель, хром та кобальт;
  • барвники;
  • та штучні ароматизатори.

Вказані агресивні компоненти не додають у засоби для прання дитячого одягу, оскільки шкіра новонародженого дуже чутлива і вразлива, а вони можуть викликати алергію та подразнення. Так, у шкіри новонародженого всього 3 шари епідермісу і майже жодних захисних функцій. Саме тому задача батьків – берегти її, доглядати та уникати контакту з подразниками через те, що шкіра малят має підвищений рівень абсорбції і поглинає все, що на неї потрапляє.

Безопасные средства для стирки

У зв'язку з цим, для делікатного прання одягу та білизни новонародженого рекомендуємо використовувати:

  • або пральний порошок "Sensitive" з новою формулою "Odour off tech", що допомагає видалити плями та запахи, роблячи одяг чистим, свіжим та запашним.

У разі необхідності можна використовувати спрей-плямовивідник "Sensitive", який завдяки спеціальній формулі з активним киснем допомагає позбутися плям від трави, фруктів чи томатів.

Усі ці засоби – гіпоалергенні, ефективні навіть у холодній воді, підходять для малят з народження і не містять жодних шкідливих речовин.

Безопасные средства для стирки

До якого віку потрібно використовувати дитячі засоби для прання?

Педіатри та дерматологи радять використовувати дитячі засоби для прання від народження до 3 років, а далі переходити на дорослі засоби з екологічним та органічним складом.

Чи дає прання та прасування одягу стерильність?

Одяг не буде стерильним навіть після прання та прасування з двох сторін. Це пов'язано з тим, що контактуючи із зовнішнім середовищем, на нього відразу потрапляють ті чи інші мікроорганізми та бактерії. Прасування з двох сторін необхідне тільки в перші тижні після народження, коли дитина адаптується до зовнішнього середовища. Тому не прагніть стерильності і доглядайте за дитячим одягом звичайним способом.

Безопасные средства для стирки

Навіщо потрібен пом’якшувач для тканин?

Дитячий пом’якшувач для тканин не повинен містити у своєму складі агресивних речовин і має:

  • бути гіпоалергенним;
  • освіжати і пом’якшувати білизну, не подразнюючи чутливу шкіру малюка;
  • робити одяг запашним та свіжим;
  • а також видаляти запахи, не пошкоджуючи волокна та кольори.

Пом’якшувачі тканин  "Sensitive Sweet Talcum" чи "Sensitive Delicate Flowers" пройшли тестування на вміст нікеля, хрома і кобальта та мають гіпоалергенну формулу, безпечну для малят з народження.

Тож, обираючи засоби для прання звертайте увагу на склад та маркування, і звісно, обирайте для своїх малят найкраще!